About Us – Tentang Sensistop

Hi, nama saya Ira dan laman ini saya bangunkan bersama dengan suami saya khusus untuk memberikan review berkenaan dengan barangan kesihatan yang ada di internet. Info yang kami berikan di sini adalah berkenaan dengan produk kecantikan, kesihatan dan serba sedikit mengenai pendidikan anak-anak.

Pengalaman sendiri dan pengalaman orang lain

Apa yang ada di dalam laman web ini tidak semestinya adalah pengalaman kami, malahan juga pengalaman kenalan dan rakan-rakan kami yang pernah menggunakan produk yang kami review di internet. Tetapi, kebanyakan pengalaman tersebut adalah pengalaman kami sendiri. Jadi, kami harap, apa yang kami kongsikan ini dapat sedikit sebanyak memberi manfaat kepada anda semua.

Review barangan di Lazada

Lazada Malaysia

Kebanyakan review kami akan bertumpu ke produk di Lazada. Ianya tiada lain untuk memudahkan anda terus membuat pembelian daripada barang-barang yang kami berikan review. Sememangnya ada banyak barang yang ada di Lazada untuk saya terus berikan review. Daripada set bersalin, pam susu, set kecantikan, kerusi urut dan kerusi roda serta lain-lain barangan yang ada di sana. Lagi satu, jenama Lazada ini memang satu jenama yang sudah dikenali dan memang dipercayai. Jadi tidak salah kalau saya promosikan laman web Lazada di sensistop.net ini.

Kami Terbuka, Boleh Hubungi Kami untuk info dan review barangan anda

Kami memang terbuka, jika terdapat sebarang persoalan mengenai sebarang produk atau ingin produk anda kami berikan review, boleh hubungi kami untuk mendapatkan sebarang maklumat. Boleh pergi terus ke laman Hubungi Kami untuk maklumat lanjut berkenaan dengan sebarang perkara yang anda ingin tahu.

Sasaran Kami

Kami mahukan sensistop.net menjadi satu laman yang maju dan mendapat tempat di internet. Kami akan cuba yang terbaik untuk berikan review berkualiti di dalam artikel yang kami tulis.

4 Comments

 1. Assalamualaikum,

  Kami difahamkan bahawa pihak Cik adalah antara salah seorang blogger yang berpengalaman dalam bidang kecantikan.Sehubungan dengan itu, pihak nursyazbeautycare.com ingin membuat tawaran kepada pihak Cik untuk meletakkan banner syarikat kami di blog Cik. Untuk pengetahuan pihak Cik,kami adalah pengedar sah bagi produk D’herbs, Qu Puteh, V’Asia, Aura White, Jamu Jelita dan lain-lain.

  Program affiliate NURSYAZ BEAUTY CARE adalah percuma dan ia membolehkan ahli berdaftar untuk memperolehi pendapatan dengan meletakkan pautan di website atau blog dengan iklan NURSYAZ BEAUTY CARE. Sebarang jualan yang terhasil daripada klik pautan tersebut akan memperolehi komisen affiliate.

  Segala jualan dari blog Cik akan diberikan 10 persen komisen dari harga jualan produk. Pembayaran komisen adalah seperti berikut:

  1.Pembayaran komisen akan dibuat pada setiap hari Sabtu.
  2.Tiada nilai pembayaran minimum ditetapkan.Pembayaran komisen akan dibuat untuk sebarang amaun komisen yang diperolehi untuk minggu tersebut.
  3.Pembayaran komisen akan dibuat dalam bentuk cek.Pastikan nama dan alamat ditulis dengan betul dan tepat.

  Cik boleh melawat ke website kami dan melihat contoh banner kami.Sekiranya Cik berminat, Cik boleh mendaftar sebagai ahli affiliate kami dan gantikan XXX dengan ID Cik.Contoh proses tersebut ada diterangkan dengan jelas.Cik hanya perlu meletakkan banner tersebut di blog Cik. Cik juga boleh meletakkan link website kami dengan link ID Cik di dalam bentuk teks sekiranya Cik ingin meletakkan link dengan ID Cik di WhatsApp, Instagram, Facebook atau di Forum kecantikan.

  Cik boleh merujuk di website di bawah ini sekiranya tidak pasti proses hendak meletakkan banner di blog Cik;

  http://blogknowhow.blogspot.my/2009/04/add-affiliate-banner-to-blogger-sidebar.html

  Di harapkan pihak Cik sudilah kiranya menjalinkan usahasama strategik ini dengan pihak kami demi kebaikan

  Sekian,

  Salam Hormat
  Dari Pihak Pengurusan Nursyaz Beauty Care

  • kami akan pertimbangkan.

 2. Salam .. Salam ,
  Hi

  Saya Wardah dari Vitalluz Powder HQ , Cik terima tak produk untuk review di blog cik ?

  Bole sertakan maklumat lengkap untuk blog review ?

  Vitalluz powder merupakan produk supplemen detoks untuk membantu pengguna mengurangkan berat badan , mengempiskan perut buncit dan melawaskan pembuangan air besar

  @vitalluz_hq
  instagram produk.

  • wassalam, kami akan hubungi cik untuk maklumat lanjut dan perbincangan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *