3 Kombinasi Produk Pemutihan Kulit Paling Berkesan Dan Selamat

Kali ini kami ingin berikan info berkenaan dengan produk pemutihan kulit paling berkesan dan selamat untuk digunakan. Ramai yang ingin dilihat cantik dan yang ingin menjaga kecantikan diri mereka. Semuanya ada tujuan masing-masing kerana ada yang ingin cantik di mata pasangan dan lain-lain. Salah satu cara untuk menjadi cantik adalah dengan menggunakan alat pemutih biar kulit nampak cerah dan berseri.

Ada banyak cara untuk menjadikan kulit anda cantik, cerah dan berseri dan salah satunya adalah dengan menjaga pemakanan anda. Pemakanan merupakan antara faktor terpenting kepada kecerahan dan kecantikan kulit wajah. Apapun, kali ini, kami akan berikan beberapa tips penting kepada anda yang ingikan kulit putih, bersih dan gebu agar kelihatan menarik di mata orang ramai.

Tips Untuk Kekal Cantik dan Putih

Tidak terlalu banyak produk yang akan kami rekemen kepada anda, bagi kami, cukuplah 3 produk ini untuk anda cuba amalkan secara konsisten. insyaAllah akan lihat kesannya dalam masa terdekat. Ianya merupakan gabungan kepada beberapa produk yang memberikan impak yang penting kepada kesihatan dalaman anda.

#1 Jus Delima Untuk Kesihatan Dalaman Anda

Sebelum pergi lebih jauh, kami paling rekemen untuk anda cuba dapatkan jus delima di pasaran. Kami paling rekemen untuk anda cuba dahulu Jus daripada produk Gulsen INI. Ianya didatangkan dengan banyak fungsi yang baik untuk kesihatan dalaman anda. Ianya adalah jus yang 100% asli dan boleh digunakan untuk mencantikkan wajah. Cuba amalkan jus ini untuk kesihatan yang berpanjangan.

#2 Azanis Scar Serum

Kenapa dengan produk ini? Ianya adalah salah satu cara terbaik untuk anda memperbaiki luka di wajah dan yang menarik adalah, harganya tidaklah terlalu mahal. Apa guna kalau muka anda putih tetapi ada banyak bekas-bekas ataupun parut jerawat dimuka yang susah untuk hilang. Dengan produk ini, ianya akan sedikit sebanyak membantu menghilangkan kesan parut jerawat di muka dan anda juga boleh gunakan produk ini di badan.

Kalau anda tidak mempunyai kesan parut jerawat yang ketara boleh sahaja abaikan produk ini. Tetapi kalau anda mempunyai partu jerawat, memang kami rekemen untuk anda gunakan dahulu produk daripada Azanis ini. Ianya memang terjamin dan mempunyai banyak testimoni di internet.

#3 Vitamin C Pahang Pharma

Ada apa dengan vitamin C? Salah satu fungsi Vitamin C adalah untuk mencantikkan kulit dan memberikan seri kepada kulit anda. Ianya adalah fungsi semula jadi dan produk daripada Pahang Pharma ini adalah antara yang terbaik yang anda boleh cuba dahulu. Boleh tengok dulu testimoni yang pernah menggunakan produk ini di SINI.

Ramai yang menggunakan kaedah injek vitamin C ke dalam badan untuk memutihkan wajah. Tetapi, tidak semua orang mampu membuat rawatan ini kerana kos yang mahal dan kesannya yang sementara. Untuk itu, kaedah menggunakan produk daripada Pahang Pharma adalah antara kaedah yang terbaik yang anda boleh gunakan untuk jangka masa panjang terutama kalau anda berniat untuk mencantikkan wajah anda agar kelihatan menarik dan cantik.

Apa Yang Anda Perlu Ada?

Untuk produk pemutihan kulit, kombinasi Jus Delima dan Vitamin C Pahang Pharma adalah yang kami rekemen. Itupun jika tiada parut dan kesan jerawat dimuka. Kalau anda ada parut dan kesan jerawat, kami rekemen untuk anda dapatkan juga produk Azanis ini agar nampak wajah yang flawless dan menawan.

Dengan produk dan tips ini, harap ianya membantu anda untuk kekal menarik dan cantik sepanjang masa. Mana tau lepas gunakan produk ini, ada yang ingat anda masih lagi bersekolah dan kelihatan awet muda berbanding umur yang ada.

Read More

Harga Susu Anmum – Pilihan Murah Terbaik

Berapa harga Susu Anmum di pasaran sekarang? Anmum merupakan satu jenama yang tidak asing lagi dalam industri susu di Malaysia. Banyak pilihan susu yang ditawarkan pada harga yang murah dan dari segi kualiti susu yang ada pun memang bagus. Ianya adalah salah satu jenama yang telah lama ada di Malaysia sejak berpuluh tahun dahulu.

Untuk pengetahuan anda, ada beberapa jenis susu daripada Anmum ini. Pilihan yang ada adalah untuk Infacare, iaitu satu susu formula khusus untuk bayi yang baru lahir. Ianya adalah antara pilihan susu berkualiti yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang. Lagi, adalah jenis Essential, iaitu susu yang dirumus khas untuk kanak-kanak mengiut tahun yang bersesuaian. Satu lagi adalah pilihan daripada Materna, pilihan untuk ibu mengandung dan menyusukan anak. Ianya mempunyai formula yang khas bagi membolehkan anda memberikan khasiat yang baik kepada anak dalam kandungan dan juga untuk susu yang dihasilkan.

Pilihan Yang Ada

Banyak pilihan yang ada sekarang ini kalau anda berminat untuk dapatkan jenama ini di pasaran sekarang. Kalau anda ke shopping mall berdekatan, memang jenama ini adalah antara pilihan yang ada untuk susu berkualiti yang ada di pasaran. Itu belum lagi jenmaa-jenama lain yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang.

Apapaun, bagi anda untuk mendapatkan pilihan susu ini pada harga yang murah, berikut adalah antara pilihan yang anda untuk anda. Kami rekemen untuk anda dapatkan secara online dan bandingkan dengan harganya dengan kedai yang ada di luar sana. Pembelian secara online adalah salah satu cara untuk mendapatkan pelbagai pilihan barangan berkualiti pada harga yang murah. Berikut adalah antara beberapa pilihan jenama ini di Lazada;

1 Anmum Infacare – Pilihan Berkualiti dan Bagus

2 Anmum Essential – KLIK Untuk harga paling berbaloi

3 Pilihan Pelbagai jenis – KLIK untuk info lanjut

Tidak terhad kepada susu, anda boleh lihat beberapa pilihan lain terutama barangan yang berkaitan dengan bayi pada harga yang murah dan berbaloi. Boleh tengok pilihan Pampers murah dan Huggies murah di SINI. Ianya adalah alternatif yang baik untuk barangan bayi pada harga yang murah. Terutama di saat kegawatan ekonomi sekarang ini dan kenaikan harga barangan yang tinggi. Kalau misalkata anda dapat barangan dengan kualiti yang sama pada harga yang lebih murah, siapa yang tak mahu kan?

Apapun, inilah antara pilihan yang ada terutama kalau anda mahukan susu berkualiti pada harga yang murah dan terbaik. Anmum adalah antara jenama yang anda patut cuba dan kami galakkan juga anda gunakan jenama ini untuk ibu mengandung ataupun untuk menghasilkan susu. Antara alternatif lain untuk susu ibu mengandung adalah susu kambing. Boleh tengok apa yang jenama Wildan ini tawarkan untuk anda.

Alahan Kepada Susu

Sering terjadi dan berlaku kepada anak saya sendiri ketika alahan dengan susu. Antara tandanya adalah najis keras dan kehijauan. Bila ini terjadi, memang sudah sampai masanya untuk tukar jenama susu. Cuba daripada satu jenama kepada jenama lain dan akhirnya jumpalah yang sesuai dengan anak.

Kepada anda, kalau terjadi perkara yang sama dan antara tanda-tanda yang anda perlu ikuti untuk alahan susu adalah najis keras, muntah dan lain-lain tu, bolehlah mencuba jenama yang lain. Memang kena cuba jaya dan untuk itu, jenama ini adalah antara pilihan yang kami rekemen kepada anda untuk anda cuba dan dapatkan satu di pasaran.

Kalau ianya bersesuaian, boleh teruskan mencuba untuk keserasian yang berpanjangan. Kalau serasi boleh teruskan, dan kalau tidak, boleh berhenti dan cuba sahaja jenama lain sampai anda berjaya.

Read More

Ubat Kencing Manis Dengan Puasa – Ini Apa Yang Anda Perlu Tahu

Salah satu daripada kajian yang dijalankan oleh pengkaji di Amerika adalah berkenaan dengan puasa membolehkan anda mengurangkan dan memperbaiki kesan kencing manis ataupun diabetes. Ianya adalah ubat kencing manis yang murah dan berkesan kerana anda hanya perlukan untuk berpuasa secara konsisten selama beberapa hari dalam seminggu. Mengikut Islam, anda digalakkan untuk berpuasa pada hari isnin dan khamis pada setiap minggu dan perkara ini secara tidak langsung membolehkan anda untuk mengurangkan dan merawat penyakit diabetes ini.

Kajian yang dilakukan adalah dengan membuat trick yang seperti berpuasa beberapa hari dalam seminggu beserta dengan diet yang betul yang di amalkan. Ianya dikatakan cukup untuk memulihkan beberapa fungsi organ dan mengembalikan fungsi insulin dalam tubuh. Ianya adalah penyelidikan yang penting sebagai salah satu cara untuk anda memulihkan penyakit diabetes secara natural.

Track Perjalanan Gula Dalam Darah Dengan Kerap

Sebelum kami pergi lebih lanjut berkenaan dengan kajian yang dijalankan, adalah lebih penting untuk anda monitor perjalanan gula dalam anda secara kerap. 2 hari sekali bagi membolehkan anda melihat keberkesanan diet dan tips yang bakal diamalkan. Untuk itu, kami cadangkan untuk anda dapatkan glucometer INI sebagai salah satu cara untuk melihat kandungan gula dalam darah anda.

Tidak perlu untuk kerap ke klinik kesihatan hanya untuk melihat kandungan gula dalam darah. Memang ada perlukan alat ini untuk lihat keberkesanan tips ataupun diet yang anda amalkan. Harapnya, kandungan sugar ini semakin menurun dengan tips yang diamalkan.

Bagaimana Diabetes Terjadi

Untuk pengetahuan anda, kencing manis ini terjadi kerana Pankreas dalam tubuh tidak dapat menghasilkan insulin untuk tubuh. Walaupun ada banyak faktor lain seperti keturunan yang ada penyakit ini, tetapi, faktor pemakanan seperti kerap memakan benda manis dan meminum air berkarbonat adalah antara faktor utama kenapa penyakit ini menyerang. Jadi, kepada yang belum terkena ini, jaga pemakanan anda.

Berkenaan Dengan Kajian Yang Dijalankan

Kajian yang dijalankan adalah dengan melibatkan tikus, dengan memaksa tikus ke tahap tanpa makan yang ekstream dan kemudian mengembalikan seperti asal, ini menyebabkan sel dalam pankreas tikus tersebut menghasilkan seolah-olah reprograming untuk kembali seperti asal. Lihat sumber

Untuk kajian ini, tikus-tikus ini dipaksa berpuasa selama beberapa hari dalam seminggu untuk beberapa bulan untuk melihat hasilnya. Kajian awal mendapati, teknik ini cukup untuk membolehkan sel-sel dalam Pankreas yang telah rosak diganti dengan sel yang elok. Ini adalah satu penemuan yang menarik dan memberikan sinar baru kepada pesakit Diabetes.

Tidak terhad kepada tikus, kajian juga dijalankan penderma daripada manusia. Ianya menunjukkan kesan positif dimana berpuasa membuatkan pankreas lebih berfungsi daripada yang normal. Ianya menunjukkan tanda-tanda yang baik kepada manusia juga.

Perlu dingat yang ianya sekadar kajian yang masih belum lengkap lagi. Setakat ini kajian ini menunjukkan tanda-tanda yang baik untuk tikus dan masih lagi memerlukan kajian yang menyeluruh untuk manusia. Ianya tidak sekadar berpuasa, anda juga perlukan diet yang betul ketika berbuka terutama jika anda memang menghidap penyakit ini.

Berpuasa Secara Kerap Memang Digalakkan

Walaupun kajian ini masih belum lengkap, anda sudah boleh memulakan langkah untuk berpuasa secara konsisten selama 2 hari seminggu. Yang memotivasikan anda adalah ganjaran sunat yang akan anda perolehi daripada amalan tersebut dan anggaplah jika pankreas anda mula menghasilkan insulin kembali, ianya sebagai satu bonus kepada anda.

Boleh mulakan dari sekarang untuk salah satu tips yang baik mengelak diabetes ataupun kencing manis.

Read More

Review Susu Dutch Baby Terkini

Kali ini kami nak berikan sedikit review berkenaan dengan susu Dutch Baby di pasaran. Dutch baby merupakan antara susu yang bagus untuk anda cuba terutama dengan harganya yang murah berbanding dengan susu lain yang ada. Lagipun, kalau memang betul serasi dengan anak anda, apa salahnya gunakan susu ini, yang penting, anak anda serasi dengan susu ini. Dutch Baby merupakan satu jenama susu formula terkenal dan telah berada lama di pasaran Malaysia.

Kali ini, kami dan berikan info dan review berkenaan dengan susu ini agar anda mendapat manfaat yang bagus. Juga, kalau anda nakkan susu ini dengan harga dan deal yang terbaik, anda boleh dapatkan susu ini di pasaran pada harga yang sangat murah. Yang paling penting adalah, ianya serasi dengan anak anda dan anda boleh gunakan dan berikan susu ini kepada anak anda.

Susu Dutch Baby – Pilihan Yang Ada

Sebelum kami berikan info dan tips untuk memilih susu jenama Dutch Baby, juga tanda-tanda susu formula ini tidak sesuai dengan bayi anda, kami ingin berikan tips dan cara untuk anda lihat berapa harga susu jenama Dutch Baby ini di pasaran. Anda boleh buat survey dan cuba bandingkan harga yang susu ini tawarkan dengan apa yang ditawarkan di luar sana untuk penjimatan yang terbaik dan berkekalan.

Berikut adalah antara susu harga susu ini di pasaran;

1 KLIK Untuk harga Dutch Baby 0 – 6 bulan

2 Susu jenama Dutch Baby 6 – 12 bulan

3 Senarai Lengkap Susu Terbaik Jenama Dutch Baby

Memang anda boleh membuat pilihan susu yang anda mahukan. Yang penting adalah anak anda serasi dengan susu tersebut. Selain daripada Dutch baby, anda juga boleh dapatkan senarai susu formula terbaik di lazada. Misalkata Susu Dutch Lady tak sesuai dengan anak anda, bolehlah mencuba susu Friso Gold ataupun Susu S26. Kalau masih tak serasi lagi, kami rekemen untuk anda gunakan susu Karihome untuk bayi anda. Bila dah serasi, lebih mudah untuk anda kekalkan susu yang ada dan bolehlah beli susu tersebut dalam kuantiti yang banyak.

Tanda Susu Formula Tidak Sesuai Dengan Bayi

Ada banyak tanda apabila susu formula tidak sesuai dengan bayi anda. Antaranya anda boleh lihat semasa bayi anda membuang air besar. Anda boleh melihat najis bertukar warna hijau ataupun yang paling ketara adalah, najis keras sehingga bayi anda menangis setiap kali hendak membuang air. Bila ini jadi, memang jangan buang masa gunakan susu yang sama, terus cuba susu formula lain dan cuba sehingga susu itu serasi dengan anak anda.

Tips daripada kami, beli sekaligus beberapa sample kecil daripada lazada untuk sampai ke rumah anda. Misalkata susu yang pertama tidak menjadi, cuba sahaja susu yang kedua sehingga jumpa yang serasi. Banyak jenama susu yang ada dan di jual di sana. Sebagai pengguna, memang anda boleh memilih susu yang anda mahukan. Lebih penting lagi, susu yang dijual di sana memanglah murah dan sangat berbaloi untuk anda beli dan dapatkan.

Cuba Dulu Susu Dutch Baby

Memang tidak salah untuk anda mencuba susu formula Dutch Baby tersebut. Kalau serasi boleh teruskan untuk gunakan, dan kalau tidak serasi, boleh cuba susu lain. Lagipun, jenama Dutch Lady ini memang sudah lama dan memang telah digunakan untuk satu jangka masa yang lama. Apapun, harap anda dapat memilih susu terbaik agar anda dapat gunakan untuk bayi anda.

Read More

3 Susu Formula Terbaik Untuk Anak Anda

Ramai ibu-ibu pening kepada untuk cari susu formula terbaik untuk anak mereka. Mahu atau tidak memang akan sampai masa untuk ibu bapa berpisah susu dan tidak lagi menyusukan badan. Ada juga yang tidak dapat berikan susu badan kerana masalah pengeluaran susu yang sedikit. Jadi, untuk itu, memang susu formula adalah antara pilihan yang terbaik yang anda boleh dapatkan.

Khusu untuk kali ini, kami akan berikan beberapa tips penting untuk memilih susu. Anda mempunyai pilihan sama ada untuk memilih susu biasa ataupun susu kambing yang memang direka khas dengan formula terbaik untuk anak. Juga, tempat terbaik yang anda boleh pergi untuk dapatkan susu formula ini dengan harga yang berbaloi dan mampu beli. Harap, anda dapat membuat pemilihan terbaik untuk susu formula yang anda mahukan.

Pilihan Susu Formula di Pasaran

Memang tidak dinafikan, ramai yang mencari susu formula yang mengandungi aa dan dha yang tinggi. Ianya adalah baik untuk perkembangan otak dan fizikal bayi yang baru lahir agar otak sentiasa cergas dan yang paling penting sekali adalah, bayi anda nanti mempunyai antibodi yang kuat. Salah satu susu formula yang bagus yang kami ingin rekemen pada kali ini adalah susu kambing. Kenapa susu kambing? Kerana ianya mempunyai khasiat dan telah diproses untuk ianya sesuai dengan perut bayi anda. Ianya adalah antara pilihan susu yang bagus yang anda boleh dapatkan di pasaran sekarang ini. Boleh tengok Susu Karihome INI.

Selain daripada Susu kambing, anda juga boleh memilih susu formula yang berasaskan lembu. Seperti kambing, susu yang berasaskan lembu ini telahpun diubahsuai untuk ianya betul-betul serupa dengan susu ibu. Tidaklah 100% serupa tetapi hampir sama dengan khasiat yang diberikan susu ibu untuk bayi anda. Yang paling penting ianya serasi dengan bayi anda dan ianya adalah susu formula bayi yang bagus untuk perkembangan otak bayi anda. Untuk susu formula pula, kami cadangkan jenama Friso Gold dan S26.

Prioriti pertama adalah susu kambing Karihome ini, jika tidak serasi, bolehlah mencuba Friso Gold dan S26 untuk bayi anda. Memang tidak dinafikan yang, tidak semua bayi serasi dengan susu berasaskan kambing, dan kalau tidak serasi tu, bolehlah cuba susu Friso Gold untuk khasiat yang lebih baik.

Pilih Susu Yang Berbaloi dan Serasi

Memang seringkali terjadi, susu yang dipilih tidak serasi dengan bayi anda. Antara tanda yang paling ketara susu yang anda sedang gunakan tidak serasi adalah najis keras dan bayi anda menangis ketika hendak membuag air besar. Memang menggelabahlah kalau perkara ini terjadi dan bila kerap sangat atau hampir setiap kali buang air besar bayi anda mengalami perkara yang sama. Memang pada masa inilah anda perlu tahu yang anda perlu menukar dan mencuba susu lain.

Cuba dengan pek kecil dulu dan bila dah jumpa yang serasi ini, bolehlah cuba bertahan dengan jenama susu tersebut agar bayi anda selesa. Memang kena sentiasa mencuba susu formula yang ada di pasaran untuk dapatkan yang betul-betul serasi dengan susu yang anda mahukan.

Apapun, inilah antara beberapa susu formula terbaik yang anda boleh dapatkan di pasaran. Pilihlah susu yang anda mahukan agar susu yang anda perolehi ini memberikan keselesaan kepada bayi anda. Yang pentign bayi anda serasi dengan susu tersebut.

Read More

Kebaikan Susu S26 Untuk Bayi Hebat

Kali ini, kami nak berikan beberapa informasi berkenaan dengan kebaikan susu s26 yang memang banyak terjual di pasaran. Tetapi, sebelum itu, kenapa perlunya susu formula ini sedangkan susu ibu adalah yang paling bagus untuk bayi anda? Ini kerana memang tidak semua ibu yang mampu menyusukan anaknya sehingga habis dan untuk itu, susu formula adalah antara yang terbaik.

Sebelum pergi ke susu formula, cuba bekalkan anak anda dengan susu yang dipam. Sekarang ini ada banyak pilihan pam yang murah-murah dan pada masa yang sama memberikan kualiti yang baik kepada anda. Selain daripada pam, penting juga untuk anda mempunyai tempat simpanan atau botol simpanan susu yang betul. Bila ada semua ini, memang tiada masalah untuk memberikan susu kepada anak anda.

Berapa Harga Susu S26 di Malaysia?

Sebelum mencuba susu formula ini, apa yang penting adalah untuk anda cuba mengepam susu dan simpan di tempat yang betul. Bila tak berjaya, bolehlah cuba dapatkan susu formula yang banyak terdapat di pasaran.

Untuk pengetahuan anda, berikut adalah antara susu pilihan S26 yang ada di pasaran. Ianya adalah susu terbaik untuk perkembangan bayi anda. Boleh pilih berdasarakan kepada apa yang anda inginkan;

1 Susu S26 Untuk bayi 0 hingga 6 bulan

2 Susu S26 Untuk bayi pertengahan

3 Susu S26 Gold Murah – KLIK Untuk Info Lanjut

Berikut adalah antara beberapa pilihan susu S26 yang anda boleh dapatkan di pasaran. Banyak lagi pilihan susu yang ada untuk S26, anda boleh memilih daripada paket yang kecil atau boleh memborong paket yang besar. Juga boleh memilih susu yang biasa atau versi Gold yang lebih berkualiti dan mahal. Memang pilihan ditangan anda untuk memilih susu yang anda idamkan.

Selain daripada itu, anda juga masih boleh mencuba pelbagai jenama lain yang ada di Lazada. Memang banyak susu yang dijual di sini dengan harga yang murah dan yang pentingnya adalah, ianya daripada pelbagai jenama. Anda boleh dapatkan pelbagai susu daripada pelbagai jenama di sini.

Eksperimen Susu Terbaik Untuk Anak

Antara kebaikan susu S26 ini adalah, ianya mempunyai DHA yang memang bagus untuk perkembangan minda bayi. Kandungan nutrisi yang ada pada susu ini juga memang baik untuk perkembangan minda bayi anda. Kepada yang kerap sembelit tu, boleh cuba susu ini dan ramai baby yang mula serasi selepas menggunakan susu ini.

Tidak dinafikan ada yang tidak serasi dengan susu ini. Kalau masih lagi sembelit teruk untuk bayi anda, cuba sahaja jenama susu lain sehingga serasi dengan anak anda. Penting untuk dapatkan susu yang serasi kerana kesian tengok bayi yang kerap sembelit kerana tidak serasi dengan susu yang di berikan. S26 adalah antara ikhtiar terbaik untuk susu bayi.

Susu Formula S26

Memang tiada cara yang mudah terutama kalau anak anda masih belum berjumpa susu yang serasi dengan apa yang anda mahukan. Bila dah dapatkan susu yang anda mahukan, boleh terus beli dalam kuantiti yang banyak. Kalau anda sekadar nak tahu harga susu S26 ini, boleh tengok di link atas. tetapi, kalau anda ingin mencari susu yang serasi dengan anak anda atas sebab sembelit teruk dan jeluat, boleh dapatkan susu S26 ini pada kuantiti yang kecil. Apapun, kita cuma berusaha dan berikhtiar dan tuhan adalah yang menentukan segala-galanya.

Read More

Pengalaman Guna Susu Karihome Step 1

Kali ini kami nak berikan review berkenaan dengan susu karihome step 1 dan banyak lagi step yang lain. Untuk pengetahuan anda, susu karihome ini adalah susu yang berasaskan kepada kambing dan ianya berbeza dengan susu lain kerana kebanyakan susu lain adalah berasaskan kepada lembu.

Memang tidak dinafikan yang memang ada perdebatan untuk menggunakan susu kambing kepada bayi. Tetapi, memang tidak salah untuk anda sendiri cuba sebagai ikhtiar. Susu kambing memang memberikan kualti yang baik terutama kepada bayi. Kalau ibu-ibu yang tidak dapat breastfeed penuh anak-anak, susu ini adalah pilihan yang sangat baik. Tetapi, susu ibu adalah yang terbaik untuk bayi anda.

Pilihan Susu Karihome Yang Ada

Sebelum pergi lebih jauh mengenai khasiat yang ada pada susu karihome ini, berikut adalah antara pilihan susu ini yang ada di pasaran. Ada bermacam step yang dijual bermula dengan step yang pertama sehinggalah anak sudah besar. Harga, boleh tengok secara terkini di Lazada;

1. Susu Karihome Step 1 (0 to 6 month) KLIK Untuk harga dan info

2. Susu Karihome Step 2 (6 month to 12 month)

3. Pilihan Susu Karihome Lain – KLIK Untuk tengok harga

Anda boleh memilih susu berdasarakan kepada step yang anda inginkan. Susu ini juga sangat bagus terutama kalau anda masih tidak jumpa lagi susu yang serasi dengan anak anda. Antara gejala susu tidak serasi adalah sering muntah, dan tahi keras atau berdarah ketika buang air. Bila ini jadi, memang dah sampai masa untuk cuba cari susu lain yang ada di pasaran. Boleh cuba susu karihome ini untuk elakkan daripada bayi anda membuang air sangat keras.

Kalau serasi boleh cuba dan kalau tidak serasi tu, memang kena terus cuba susu yang lain-lain. Perkara ini pun pernah terjadi pada anak saya sendiri yang tidak serasi dengan susu yang ada. Cuba dan cuba, sehinggalah jumpa susu yang serasi dengan anak saya. Barulah mudah dan tidak tersiksa untuk membuang air besar lagi.

Apa Yang Bagusnya Dengan Susu kambing Karihome ini?

  • Mampu meningkatkan IQ anak-anak
  • Mengandungi antibodi yang sangat tinggi untuk anak-anak
  • Kandungan kalsium yang tinggi untuk tulang dan gigi
  • Tiada jangkitan binatang pelik-pelik kepada kambing kerana kambing mempunyai antobodi yang kuat.
  • Mudah dicerna berbanding dengan susu lembu

Ini adalah antara beberapa khasiat yang bagus yang ada pada susu kambing Karihome ini. Pada kami, ianya adalah alternatif pertama kalau misalkata anda tidak dapat menyusukan anak atas pelbagai sebab.

Boleh cuba dulu susu kambing Karihome ini untuk anak anda.

Susu Kambing Untuk Ibu Mengandung

Kalau anda sedang dalam perancangan untuk mengandung pula, susu kambing adalah antara susu yang kami rekemen kepada anda. Tetapi, kalau ada perancangan mengandung ni, jangan minum karihome pula, sebab Karihome ini memang direka khusus untuk bayi. Kalau untuk mereka yang sedang dalam perancangan untuk mengandung, kami rekemen untuk anda dapatkan susu kambing Lazz ini.

Susu Lazz ini memang direka untuk memberikan kesegaran dan sebagai salah satu ikhtiar untuk mengandung. Yang breastfeed pun boleh amalkan susu kambing Lazz ini kerana ianya sedikit sebanyak memberikan nutrien kepada bayi anda. Memang satu makanan tambahan yang baik untuk anda.

Inilah serba sedikit tips untuk membeli susu kambing di pasaran sekarang ini. Apapun, buat pilihan anda untuk dapatkan susu kambing terbaik dan untuk anak anda, memang kami rekemen susu karihome kerana kualiti dan harga yang ditawarkan memang terbaik.

Read More