Kali ini saya nak berikan review sedikit berkenaan dengan pam susu snow bear (Malish Lifestyle) yang menjadi agak trending ibu-ibu muda masa kini. Kenapa pulak trending breast pump ini tidak lain kerana harganya sangatla mampu milik. Harga tak sampai RM300, lebih tepat RM279 ada di LINK INI, siap dengan free gift lagi. Cooler bag, ice pack dengan bottles untuk simpan susu.

Sebenarnya dah ramai yang review selepas mereka menggunakan pam susu Snow Bear ni, hasilnya ramai yang sangat puas hati walaupun harga murah dengan banyak free gift. Jadi, saya pun ambil keputusan untuk cuba breast pump Snow Bear ni untuk anak ke 2 sebab breast pump yang lama, Spectra macam dah tak berapa sesuai untuk badan. Disebabkan banyak free gift tu, amik je la walaupun dah ada. Saya beli dari lazada je, senang sebab busy tak sempat nak keluar rumah.

pam susu snow bear

Review saya berkenaan dengan pam susu snow bear ni;

Sangat puas hati, suction sangat lembut walaupun set pada maksimum, sebab ada yang terasa sakit bila set maksimum, pada saya tiada apa masalah dengan pam ini dari segi suction.

Ada 3 mode expression, express, natural, gentle, dah cuba ketiga-tiga mode ini, express pun tak ada masalah. Jadi terus je la guna express.

Puas hati sebab banyak dapat free gift tu, jadi bajet duit bolehla beli untuk item-item lain yang lebih penting.

Tak bising sangat, dan senang dipasang dan digunakan.

Ada fungsi bateri, boleh guna bila nak travel dalam kereta.

Boleh tengok dulu video di bawah berkenaan dengan penggunaan Breast Pump Snow Bear ini.

Kepada ibu-ibu yang ada bajet bawah RM300 tu, saya sangat sarankan breast pump ini, mudah dan senang untuk digunakan. Kalau ada bajet lebih sikit saya sarankan beli je bottle warmer ini sebab mudah nak panaskan susu. Kalau nak letak terus dalam air panas takut nanti terlalu panas pula, atau bila dah sejuk susu tak cair. Dapatkan bottle warmer di SINI.

Antara item lain adalah Storage Bottle DI SINI.

Sekarang barulah saya tahu kenapa Snow Bear ni macam pisang goreng panas, bagus dan harga murah. Kalau ibu-ibu lain tahu pam susu dengan harga murah dan terbaik lain bolehla berikan komen di bawah ye.

Sekali lagi, untuk harga Pam Susu Malish Lifestyle Terbaik ada di LINK SINI.