Review Stroller Sweet Cherry Murah

Salah satu jenama stroller yang dipercayai adalah stroller Sweet Cherry murah. Bagi saya stroller sweet cherry ini tidaklah mahal tetapi berpatutan dan kena dengan harga. Jarang dengar mereka yang ada masalah dengan stroller ini dan rata-rata memang memberikan review yang positif setelah menggunakan stroller ini.

Kali ini, kami akan berikan beberapa tips dan info penting kepada anda terutama kalau anda mahukan jenama ini untuk pilihan stroller anda. Yang mana yang murah dan juga, cara untuk anda dapatkan pilihan dari jenama ini pada harga yang terbaik dan mampu beli. Semuanya akan bergantung kepada bajet anda juga, jika anda mempunyai bajet yang lebih besar, memang banyak pilihan yang anda boleh dapatkan.

Kat mana nak beli Jenama Sweet Cherry Stroller ini?

Saya nak share pengalaman saya bershopping di AEON Jusco sambil survey-survey stroller, car seat dan barang baby lain. Terkejut sebab harga stroller dalam gambar di bawah ini

stroller sweet cherry murah

Ye, stroller yang sama ini, harganya RM301 di AEON, sedangkan di Lazada SINI cuma RM199.

Saya pun tak tahu kenapa ada perbezaan yang begitu ketara antara Lazada dan AEON tetapi bagi saya memang berbaloi untuk shopping barang baby di Lazada. Banyak pilihan barangan di Lazada kerana Lazada menjual barangan secara online, berbanding AEON atau butik barangan baby lain yang menjual barangan di premis mereka. Stok dan kos yang terpaksa ditanggung agak tinggi dan sebab itulah harga barangan di situ agak mahal sikit berbanding lazada.

Tengok harga terkini Stroller ini DI SINI.

Oh ye, anda boleh gunakan kupon Lazada untuk diskaun setiap pembelian pertama. Pergi ke laman Lazada ni dan carilah barangan baby yang anda mahukan, gerenti puas hati. Lagipun anda boleh memilih berdasarkan kepada bajet dan pilihan yang ada. Lebih mudah untuk membuat pilihan berdasarkan kepada apa yang anda mahukan.

Satu lagi jenama Stroller yang popular yang saya rekemen adalah jenama Mydear. Jenama ini pun adalah antara jenama yang baik dan bagus dan bagi saya antara alternatif murah untuk pilihan pengusung bayi Sweet Cherry.

Stroller jenama Mydear terkenal dengan kualiti dan mempunyai review yang bagus. Walaupun saya pengguna stroller Sweet Cherry, tetapi berdasarkan kepada review daripada mommies lain, stroller jenama ini pun not bad juga la.

Kat mana nak cari Stroller Mydear murah?

Anda boleh jumpa stroller Mydear Murah ini di SINI, butik barangan baby mungkin tidak banyak pilihan stroller yang ada atau kalau tak percaya anda boleh bandingkan harga butik dengan harga di Lazada.

Nasib baik masih belum beli lagi stroller masa tu, jimat banyak juga la sebenarnya bila shopping di Lazada ni. Memang saya rekemen anda shopping di sini. Banyak yang murah-murah terutama bila anda ada kupun dari Lazada tu, memang pilihan saya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *