Botol Susu Tommee Tippee Murah

Ramai yang sedang mencari botol susu jenama tommee tippee murah. Setelah puas mencari dari blog, Fb, kedai-kedai online akhirnya jumpa juga satu yang berkenan di Lazada. Boleh lihat SINI untuk senarai Tommee Tippee yang saya beli. Memang berbaloi.

Untuk pengetahuan, saya beli je yang loose pack, sebab takut anak tak nak hisap pulak nanti. Jadi beli je botol susu jenama popular ini sebab bentuknya yang comel. Kalau anak kecil ini, sejak dari awal bagi botol susu ini, akan jadi lagi mudah, tapi kalau dah biasakan dengan botol susu lain, mungkin dia tak nak terima Tomee Tippee ini lagi.

Antara Tommee Tippee dan Botol Susu Avent Murah

Antara botol susu popular yang lain adalah botol susuk Avent murah. Kalau nak ikutkan, di Malaysia ini memang 2 jenama ini lah yang agak popular untuk botol susu baby. Antara mana yang lebih bagus antara jenama Avent atau Tomee Tippee ini, bergantung juga kepada anak. Kadang-kadang anak-anak memang suka Tommee Tippee ini, kadang-kadang memang suka Avent, jadi dari segi pilihan tu agak sukar sebenarnya. Apapun, boleh tengok di SINI untuk Botol Susu Avent.

Dari segi kualiti bagi saya tak jauh beza, Avent pun tak ada masalah, T Tippee pun tak ada masalah. Tetapi kalau nak murah, jenama ini adalah antara jenama berkualiti yang murah sikit banding dengan botol susu murah Avent. Kalau beli kat Lazada ini boleh gunakan kupon untuk dapatkan diskaun.

Kalau ikut pengelaman saya, bila dah start bagi susu jenama T Tippee ini dari baby, memang susah nak tukar brand lain. Jadi kalau nak mulakan dengan jenama ini ataupun jenama lain dari awal, baik teruskan je sampai ke besar. Sama juga dengan puting susu Tommee Tippee atau brand puting susu lain, jika dari awal sudah gunakan brand puting susu murah atau mahal, baik teruskan sehingga besar.

Mungkin ada mommies lain yang nak rekemen seller lain boleh beritahu di ruangan komen di bawah. Apapun, setakat ini sahaja review berkenaan dengan botol susu Tommee Tippee ini dan botol susu Avent murah.

Pilih Yang Berkualiti dan Tahan Lama

Penting untuk memilih item yang berkualiti agar ianya dapat digunakan untuk satu jangka masa yang lama. Khusus untuk barangan bayi ini, pembelian secara online adalah antara alternatif baik dan murah kerana banyak pilihan dan juga harga pun murah. Anda boleh membuat pilihan berdasarkan kepada bajet yang anda ada juga jenama yang anda inginkan. Tidak terhad kepada botol susu, barangan lain pun anda boleh dapatkan pada harga yang sangat berbaloi dan terbaik.

Apapun, jemput baca tips saya untuk dapatkan pampers murah di Pasaran SINI.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *