Berapa Harga Pamoga Qu Puteh di Pasaran

Ramai yang nak tahu berapa harga Pamoga jus delima keluaran Vida Beauty ini? Kalau anda inginkan makanan kesihatan berasaskan jus delima ini, memang Pamoga adalah antara yang anda boleh dapatkan di pasaran. Dari segi harganya pula, memang berbaloi dengan apa yang anda bakal dapat.

Kali ini kami akan berikan harga Pamoga Qu Puteh ini, juga beberapa perkara yang anda perlu tahu berkenaan dengan khasiat dan kelebihan jus pamoga ini berbanding dengan jenama yang lain yang ada di pasaran. Barulah pembelian anda satu pembelian yang berbaloi dan terbaik yang anda boleh dapatkan.

Harga Pamoga Qu Puteh terkini di pasaran

Nak tahu berapa harga jus Pamoga ini, kalau nak tahu dan anda tidak ingin cuba untuk survey di luar, an boleh ke LINK INI untuk dapatkan harga terkini jus Pamoga di pasaran. Lazada memang memaparkan harga terkini untuk jus Pamoga tersebut dan kalau anda buat perbandingan dengan kedai-kedai jamu yang menjual jus ini, jus Pamoga yang dijual di Lazada ini boleh dikatakan sebagai murah dan berbaloi untuk anda beli.

KLIK SINI Untuk Alternatif harga Jus Pamoga di Lazada

Lagi satu ianya lebih menjimatkan masa kerana anda hanya perlu membuat tempahan dan membuat pembayaran secara online sahaja, kemudian barangan yang anda order akan terus sampai ke rumah anda. Memang memudahkan urusan terutama bagi yang tak sempat untuk ke kedai-kedai jamu yang berhampiran. Pembelian secara online lebih berbaloi dan lebih memudahkan urusan anda.

Maklumat Penting Berkenaan Dengan Jus Pamoga

Jus Pamoga mempunyai khasiat yang pelbagai kerana khasiat buah delima itu sendiri yang mempunyai beberapa keistimewaan. Apapun, jus Pamoga ini memang sesuai untuk ibu-ibu mengandung dan tidak setakat ibu-ibu mengandung, kencing manis, juga untuk anak-anak dan orang dewasa.

Buah delima juga mempunyai beberapa kelebihan dan telahpun diuji secara klinikal mampu mencegah dan merawat beberapa pengyakit kritikal. Nak tahu khasiat jus pamoga ini, berikut adalah antara beberapa khasiat yang ada;

1 Mengawal kencing manis
2 Mengawal tekanan darah
3 Melegakan pedih ulu hati
4 Mengelakkan penyakit batu karang
5 Membantu pencernaan
6 Mengurangkan kesan keracunan

Banyak lagi kesan dan faedah Jus Pamoga ini untuk kesihatan, apapun, amalkan secara konsisten dan insyaAllah akan beri banyak faedah kepada anda nanti.

Jus delima memang terkenal dan mempunyai banyak khasiat untuk kesihatan manusia. Ianya juga telah disebut di dalam alquran di;

“Dan Dialah yang menurunkan hujan..Kami keluarkan daripadanya tanaman yang menghijau, Kami keluarkan pula dari tanaman itu butir-butir (buah) yang bergugus-gugus dan dari pohon-pohon tamar (kurma) dari mayang-mayangnya (Kami keluarkan) tandan-tandan buah yang mudah dicapai dan dipetik dan (Kami jadikan) kebun-kebun dari anggur dan zaitun serta buah delima, yang bersamaan (bentuk, rupa dan rasanya) dan yang tidak bersamaan. Perhatikanlah kamu kepada buahnya apabila ia berbuah dan ketika masaknya. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi tanda-tanda (yang menunjukkan kekuasaan Kami) bagi orang-orang yang beriman.” – Al-An’am:99

Akhir kata memang kami menggalakkan anda untuk dapatkan jus Pamoga ini kerana memang ada banyak kelebihan yang ada. Lagi satu, kalau anda amalkan dari sekarang, Jus Pamoga ini memang memberikan banyak kelebihan terutama sebagai cara untuk mencegah dari pelbagai jenis penyakit berbahaya. Apapun, kalau anda mampu, boleh cuba amalkan jus Pamoga ini di pasaran.

Leave a Reply