Harga Pregnancy Test Murah – Anda Dapat Dalam 24 Jam

Ramai yang ingin tahu berapa harga pregnancy test ini di pasaran. Terutama sekali bagi mereka yang sedang merancang kehamilan. Memang patut kena ada alat ini kerana ianya membantu anda untuk menetukan sama ada anda sedang hamil ataupun sebalinya. Tak perlulah nak ke kedai sentiasa untuk mendapatkan alatan ini.

Disebabkan pilihan yang ada sangat terhad, pada kali ini, kami akan berikan beberapa info penting berkenaan dengan alatan ini dan di mana untuk anda dapatkan pada harga murah. Baik anda beli beberapa item alat ini untuk digunakan di rumah dan bila anda memerlukan, barulah gunakan. Daripada beli hanya satu sahaja dan teraksa ke kedai untuk mendatkan alat ini bila anda nak lihat sama ada anda sedang pregnant ataupun sebaliknya.

Jenis-Jenis Urine Pregnancy Test

Sebelum saya pergi kepada info berkenaan dengan jenis-jenis Pregnancy Test yang ada di pasaran sekarang ini, penting untuk anda tahu yang, waktu paling sesuai untuk anda gunakan alat ini adalah ketika anda sedang merancang kehamilan. Satu lagi bila anda lambat period 1 atau 2 minggu daripada tarikh asal. Waktu ini, memang kena pergi dapatkan alat ini untuk tentukan sama ada anda mengandung ataupun sebaliknya. Kalau memang anda betul-betul mengandung berdasarkan kepada urine test ini, perlu buat kepastian sekali lagi dengan berjumpa doktor.

Di klinik, doktor akan gunakan kaedah khas dan yang biasa digunakan adalah menggunakan kaedah ultrasound untuk tentukan anda sedang mengandung ataupun sebaliknya. Kalau dah positiv daripada urine test ini, perlulah untuk berjumpa dengan doktor ye.

Lihat sama ada sedang mengandung ataupun sebalinya adalah lebih mudah menggunakan kaedah air kencing. Kenapa mudah? Kerana anda boleh lakukannya secara DIY. Guankan alat ini dan letakkan air kencing anda, terus dah boleh tahu sama ada anda sedang mengandung ataupun sebaliknya.

#1 Strip UPT

Yang paling kami rekemen adalah kaedah ini iaitu Strip UTP. Cara gunakan pun tak susah dan anda boleh lihat cara guna di laman INI. Harga pun sangatlah berbaloi dan antara pilihan yang terbaik untuk UPT anda. Cara nak gunakan adalah seperti dalam gambar, letakkan air kencing didalam bekas yang disediakan ataupun bekas sendiri, kemudian celupkan strip ini, lepas itu anda lihat sama ada ianya positif ataupun negatif bergantung kepada kertas yang digunakan.

Memang anda boleh terus beli bundle di Lazada dan memang kami rekemen untuk anda dapatkan barangan dari sana. Harga yang ditawarkan pun adalah antara pilihan yang berbaloi yang anda boleh gunakan. Kalau boleh beli banyak sikit untuk tentukan sama ada ianya betul-betul sesuai dengan anda.

#2 Casette UTP

Yang jenis ini mahal sikit sebab ianya lebih sensatif. Cara guna adalah, anda titiskan pada tempat yang anda ingin alat ini digunakan dan lihat sama ada ianya menunjukkan kesan positif ataupun sebaliknya. Ada line untuk tentukan sama ada ianya strong positif, weak positiv ataupun sebaliknya.

Pilihan Bergantung Kepada Anda

Kami rekemen untuk anda lihat dahulu video di bawah agar anda mendapat lebih banyak informasi berkenaan dengan alat ini. Ianya adalah sekadar maklumat tambahan berkenaan dengan alat ini.

Rekemendasi dari Kami

Untuk pengetahuan anda, kami tetep rekemen untuk anda memilih yang INI kerana ianya mempunyai 10pcs (ketika artikel ini di tulis) dan harganya pun adalah antara yang berbaloi. Buat anda yang sedang merancang tu, boleh gunakan alat ini dan lihat sama ada anda mempunyai pengulangan yang konsisten ataupun sebaliknya. Kalau konsisten tu, jumpalah doktor untuk kepastian.

Kalau result negatif, boleh cuba untuk keesokannya ataupun disimpan untuk bulan akan datang. Biasanya alatan seperti ini pakai buang dan kalau anda hanya mempunyai satu sahaja, memang tak berbaloi untuk digunakan sekali sahaja dan lepas tu terpaksa buang.

 

Leave a Reply