2 Pilihan Harga Susu Isomil Soya Murah

Ramai yang mencari alternatif susu ibu walaupun susu ibu adalah pilihan terbaik untuk anak anda. Memang doktor menyarankan anda menggunakan susu ibu tetapi tidak semua orang mampu untuk memberikannya kepada anak mereka. Ianya terjadi kepada saya sendiri di mana saya tidak dapat memberikan kepada anak saya hanya untuk 4 bulan. Selepas 4 bulan, terus tidak dapat memberikan susu kepada anak. Walaupun sedih kerana tidak dapat nak breastfeed, kenalah cari alternatif lain untuk diberikan kepada anak.

Antara pilihan yang ada adalah untuk mendapatkan susu formula. Antara pilihan yang biasa adalah susu berasaskan lembu dan susu kambing untuk bayi. Selain daripada 2 jenis ini juga, anda boleh memilih satu lagi susu yang berasaskan soya untuk anak anda. Daripada situ anda dapat tahu yang mana yang bersesuaian dengan keperluan anak anda. Terutama sekali kalau anak anda alahan susu kambing ataupun dah mencuba pelbagai jenis susu lembu. Alternatif lain adalah susu soya yang anda boleh gunakan untuk sebaiknya.

Isomil – Susu Formula Berasaskan Soya Terbaik

Isomil adalah pilihan terbaik kepada anda yang mencari susu untuk anak anda, terutama bila sudah mencuba banyak jenama tetapi masih tak jumpa jenama yang bersesuaian dengan anak anda. Boleh cuba dapatkan jenama ini di pasaran. Harga susu Isomil pun tidaklah terlalu mahal dan boleh dikatakan antara pilihan yang baik untuk susu formula. Ada banyak pilihan untuk harga susu Isomil ini di pasaran. Yang pertama adalah Isomil soya 0 hingga 12 bulan.

Formulasi terbaik untuk susu yang menyamai atau hampir serupa dengan breastfeed. Boleh KLIK Sini untuk mendapatkan harga terkini di pasaran.

Anda boleh tengok beberapa pilihan lain yang terdapat di Lazada di sini. Banyak pilihan yang anda boleh dapatkan pada harga yang anda mahukan. Boleh tengok apa yang anda boleh dapatkan di SINI.

Kenapa Beli Secara Online

Kenapa nak dapatkan ini secara online sedangkan ada banyak supermarket dan kedai baby yang menjual susu ini? Ianya adalah kerana tidak semua kedai ada menjual susu ini dan kerana fungsinya yang unik dan berasaskan soya, permintaan untuk produk yang berasaskan soya pun tidaklah terlalu ketara. Jadi, boleh dikatakan yang tidak semua kedai ada menjual produk ini. Pilihan terbaik adalah untuk anda lihat apa yang ditawarkan di Lazada

Mudah dan cepat kerana anda hanya membuat pembelian secara online sahaja dan barangan yang anda beli pun akan diposkan dalam masa terdekat. Cepat dan pantas serta memudahkan urusan anda. Selain daripada itu juga, anda dapat membuat pilihan daripada pelbagai jenis barangan lain termasuklah barangan baby seperti katil, tilam dan lain-lain lagi.

Satu lagi faktor adalah anda dapat melihat komen daripada bekas pembeli yang telah membeli produk yang ada di Lazada. Dari situ anda dapat tentukan sendiri sama ada produk ini benar-benar berkesan ataupun sebaliknya. Review yang ditulis juga jujur dan boleh dipercayai. Untuk saya, saya sendiri jadikan review yang tertulis sebagai salah satu faktor sebelum membuat sebarangan pembelian. Review OK, terus buat tempahan.

Soya Untuk Alahan Susu

Kandungan dalam susu isomil soya ini memang berguna untuk merawat alahan susu atau biasanya direkemen kepada anak-anak yang sembelit dan muntah. Sangat kami rekemen jika anak anda mempunyai masalah yang sama.

Apapun tentukan sendiri dan jika anda tidak mahu jenama ini, jangan risau kerana ada banyak lagi pilihan lain yang anda boleh pilih. Buat pilihan yang terbaik berdasarkan kepada keperluan anak anda.

Leave a Reply