Cerita Hisap Puting Tetek Isteri Sedap Ke

Posted by on April 20, 2017 in susu ibu | 0 comments

Sebenarnya boleh ke hisap puting tetek isteri ni? Kalau anda merupakan seorang suami yang sah memang tiada masalah untuk hisap puting tetek isteri. Lagipun memang ianya boleh merangsang isteri dan sebagai salah satu tole play sebelum ke langkah yang seterusnya.

Kali ini saya nak menceritakan kisah berkenaan dengan dengan tips untuk hisap dan ramas tetek isteri sendiri agar lebih segar dan sedap. Terutama kalau isteri anda sedang dalam proses berpantang dan bengkak susu, masa tu memang suami kena memainkan peranan untuk mengeluarkan susu, kalau tidak, nanti akan bengkak dan menyakitkan.

Isteri Baru Lepas Berpantang

Nabila baru lepas melahirkan anak dan sedang dalam proses berpantang. Mujur dah buat checklist siap-siap sebelum melahirkan anak, dah tahu la apa nak buat. Terutama sekali kalau sembelit dan komplikasi yang lain selepas melahirkan anak. Memang memerlukan penjagaan yang rapi. Suami pun banyak membantu.

Walaupun sudah ada pam susu, tetapi tetap masalah yang sama berulang iaitu bengkak susu. Nabila ni memang banyak susu dan tanpa gunakan supplimen(link) pun memang susu ada banyak sampai bengkak jadinya. Jadi awal-awal tu memang kena mintak tolong dari suaminya Hakim untuk hisap puting tetek sampai keluar susu.

Disebabkan Hakim dah biasa buat, jadi memang tiada masalah untuk hakim menolong isterinya untuk menghisap dan menyedut susu. Caranya adalah mulakan dengan menjilat puting dan teruskan menjilat sehingga terangsang. Ini untuk mengurangkan kesakitan akibat daripada bengkak susu.

#2 Jilat sehingga 30 minit dan bila dah mula mengerang tu, “sedap.. Sedap..” boleh mulakan untuk menghisap susu pula. Mulakan dengan menghisap sehingga susu terkeluar. Ianya penting untuk mengelak daripada isteri mengalami kesakitan. Hisap sehingga bengkak susu mulai hilang. Cara ini akan sedikit sebanyak membantu isteri anda daripada mengalami bengkak susu yang teruk. Disebabkan dalam pantang, tak bolehlah nak melebih-lebih ye, cuma setakat main hisap-hisap tetek tu bolehlah.

#3 Satu cara lagi adalah ramas tetek isteri untuk mengurankan kesakitan semasa bengkak susu. Tidak hanya bengkak susu sahaja, anda boleh meramas tetek isteri pada bila-bila masa terutama semasa ingin bersama ataupun ingin tidur. Kalau nak meramas tetek awek tu, elakkanlah, baik kahwin sahaja dulu sebelum anda pergi ke langkah yang seterusnya. Tips untuk ramas, ramas perlahan-lahan sambil membuat hisapan agar isteri selesa dengan cara dan teknik yang anda lakukan. Akhirnya, ianya akan memberikan nikmat yang tidak terhingga kepada kedua-dua belah pihak.

Hisap Puting Pasangan Sendiri Menurut Islam

Menurut islam memang tiada masalah untuk anda menghisap tetek pasangan anda sendiri. Ianya digalakkan terutama kalau ianya boleh mengeratkan hubungan antara suami dan isteri. Digalakkan untuk anda lakukan ini secara kerap terutama sebegai role play sebelum bersama. Ianya mengeratkan hubungan antara suami dan isteri dan pada masa yang sama membolehkan kedua-dua pihak merasa selesa dan puas.

Boleh cuba sendiri dengan isteri anda. Ini adalah antara tips yang baik untuk anda amalkan sendiri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *