4 Krim Jeragat Yang Paling Berkesan – Terbaik Untuk Anda

Ada ke krim jeragat yang paling berkesan. Okay hari ni kita kembali lagi untuk membincangkan mengenai krim jeragat AKA jerawat. Okay lumrah setiap orang pasti dekat muka dia mesti ada sebijik atau dua bijik jerawathehehe tak kira masa tetiba je dia muncul. Nak tahu tak kenapa punca jerawat okaylah kita cerita sikit lah ae kat sini. Punca jerawat ni sebenarnya ada banyak. Antaranya adalah punca dari pemakanan kita . kadang kadang kita makan benda yang tak elok itulah jadinya jerawat selain itu kita jaga kebersihan muka kita yelah tangan pegang benda bukan bukan lepastu pegang muka ya memang lah jerawat naik hahaha. Okaylah tu sikit je tapi hari ni kita bukan nak bincang pasal punca jerawat taw tapi nak bincang pasal 6 krim jerawat yang terbaik yang kita boleh cari di farmasi farmasi berdekatan.

Ha pernah tak masuk dalam shopping mall lalu depan Watson ke guardian ke ada orang tegur tak nak masuk ke hehehe . Lumrah nafsu perempuan kan ada 9 dan antaranya ada mebeli belah hehehe. Okay ni saya nak kongsi sedikit 4 krim yang awak awak semua boleh cari di farmasi untuk merwat jeragat dan jerawat anda.

Cetaphill oily skin cleanser

Cetaphill ni memang popular dan sangat direkomenkan untuk sape sape yang ada masaalah kulit break out atau kulit sensetif . kalau anda pergi ke doctor pun doctor akan suggest kan anda cetaphill ni taw haaa.
Cetaphill ni ada dua pencuci satu Gentle Skin Cleanser, satu lagi oily skin cleanser. Harga dia ada dua benda beza taw okay yang gentle tu harga dia baru RM 20 tapi yang oily tu harga die Rm 60 ebih kurang. Kalau bab keberkesanan die yang oily ni lagi bagus dari yang gentle Cuma tulah ada atau tak itu je.

>>KLIK SINI Untuk Harga Terkini di Pasaran<<

Himalaya purifying neem face wash

Ha yang ni kita pernah bincang hari tu. Himalaya ni adalah yang kedua terbaik selepas cetaphill harga pun berpatutan. Rata rata mana yang memakai cetaphill lepas itu pasti akan berubah ke Himalaya sebab harga die lagi murah dari cetaphill. Harga dia pun lebih kurang RM 30 lebih murah dari cetaphill. Jadi mana yang berjerawat tu rasanya anda boleh cuba Himalaya ni ye.

>>KLIK SINI Untuk Produk ini di pasaran sekarang<<

Nak info lanjut berkenaan dengan produk Himalaya, boleh tengok artikel ini untuk maklumat lanjut.

ST. Ives Green Tea Scrub

Satu lagi produk yang highly recommend. Yang ni sesuai untuk kulit sensetif tau tak sebab apa haa sebab die punya pencuci ada biji biji scrub sebab tu nama die Green Tea Scrub. Dan ini juga sesuai untuk menghilangkan blackhead. Ha anda boleh try dekat hidung confirm lepas cuba anda akan rasa kulit anda licinnnn sangat hehehe.

>>KLIK SINI Untuk Dapatkan Info di Pasaran<<

Essential soothing Lotion

Aku pun tak pernah tahu pasal benda ni sebenarnya tapi lepasa baca pasal calamine lotion dekat pinterest yang sebenarnya elok untuk merawat kemerahan pada muka dan jerawat. Biasanya lotion ni orang sapu dekat bontot baby je taw sebab nak hilang kan ruam dan gatal. Tahu tahu dia sesuai pulak untuk kulit muka hehe. Ambil sekali tiap malam dan ratakan pada tempat yang bermasaalah. Tapi goncang dulu botolnya. Then esok baru bilas muka tu. Sebotol ni murah je harga mampu milik dalam RM 8 sebotol. Nak cari dia ada dekat bahagian krim untuk diaper rash

>>KLIK SINI Untuk Info Lanjut<<

Ha okay cukuplah 4 yang terbaik krim jeragat yang anda boleh cari di farmasi. Okay mungkin saya bolehselitkan satu anda boleh cuba krim T3 Mycin. Ni Antara krim yang terbaik untuk jerawat juga taw. Okaylah sampai sini sahaja untuk artikel kali ni next time kita bincang pasal artikel lain ye. Terima Kasih sudi membaca. Jumpa lagi. Assalamualaikum

Leave a Reply