5 Produk Kecantikan Yang Selamat dan Berkesan – Berbaloi dan Murah

Wanita dan kecantikan adalah suatu benda yang tidak dapat dipisahkan. Lazimnya, setiap wanita yang lahir pasti amat suka dengan kecantikan. Bagi wanita pula kecantikan banyak persepsinya yang tersendiri. Kecantikan yang paling utama bagi wanita adalah untuk mendapatkan kulit muka yang mulus, gebu, dan putih. Namun dizaman kini kita dapat melihat lambakkan produk untuk kulit muka dipasaran. Terlalu banyak sehingga ada yang palsu dan juga asli. Kesilapan memakai produk muka akan mengakibatkan kesan yang buruk untuk kulit muka kita dan itu adalah sangat bahaya. Di sini saya akan senarai 5 produk kecantikan yang selamat dan berkesan untuk anda gunakan pada setiap masa.

Antara 5 produk yang selamat dan berkesan adalah:

1 SK II

SK II produk yang saya rasa sangat dikenali di seantero dunia, kerana si pemakainya yang mempromosikan adalah bukan calang calang orang. Poduk ini adalah berasaskan estrak wain beras yang berasal dari jepun. Ia mengandungi 100% pitera. Untuk yang baru pertama kali menggunakan SK II digalakkan untuk mengambil Pitera Essence Set. Permulaan digalakkan untuk menggunakan Pitera Essence Set ini untuk kita biasakan muka kita dengan produk ini. Antara produk yang terbaik SK II adalah “Facial Treatment Essense” ataupun “miracle water”. Produk ini sesuai untuk melambatkan proses penuaan untuk mendapatkan wajah lebih muda. KLIK SINI Untuk Dapatkan Produk ini di pasaran.

2 GARNIER SAKURA WHITE

Granier sebelum ini berasakan lemon tapi kini garnier tampil dengan wajah baru yang berasaskan sakura. Garnier sakura white ini nampaknya tampil lebih positif dari garnier sebelum ini. Mungkin kerana tampilnya dengan lebih menarik dan comel comel gitu. Garnier sakura white ini mampu mecerahkan wajah 60% dalam masa 4 minggu. Ia juga sangat sesuai untuk kulit sensetif kerana macam yang saya cakap produk ini berasakan ekstrak sakura dan vitamin pencerah. Malah harganya juga sangat berpatutan taw hehehe. Untuk Maklumat lanjut, boleh tengok SINI.

3 SAFI RANIA GOLD

Safi rania gold salah satu produk Malaysia yang sangat dikenali. Safi rania yang kini diterajui oleh Nora Danish sebagai duta sangatlah menarik perhatian ramai orang. Safi rania ini produk yang diperhebat dengan BIO NANO EMAS 24K dan PROTEIN SUTERA. BIO NANAO EMAS 24K adalah untuk merangsang kolagen agar tekstur kulit lebih njal dan halus manakala PROTEIN SUTERA pula adalah untuk membentuk lapisan perlindungan kulit yang berupaya mengunci lembapan dan melicinkan kulit wajah agar kulit wajah lembut bak sutera. KLIK SINI Untuk Dapatkan Safi Rania Gold.

4 LOREAL

Loreal ini adalah antar produk yang dikenali diantarabangsa. Loreal terdapat banyak jenis produknya. Jadi kita sebagai pengguna harus bijak untuk meilih produk mana yang berkesan dengan diri kita. Antara produk yang paling best adalah melanin vanish double boster. Ia adalah water base dan sangat wangi. Produk Loreal adalah salah satu produk yang sangat dipercayai dengan kualitinya. Tengok Barangan dan Produk Loreal di SINI.

5 BIO ESSENCE

Bio essence tanaka white adalah antar produk yang mendapat review positif dari ramai orang. Bio essence Tanaka white ini juga sesuai untuk kulit sensetif. Bio essence ini mebantu untuk mengecutkan jerawat, parut jerawat makin hilang serta membuat kulit muka kita makin cerah. Harga untuk bio essence ini tidak dinafikan agak mahal tapi berbaloi dengan penggunaanya yang boleh bertahan sehingga 3 bulan. Tengok apa yang ada di SINI.

So pilihan semua berada di tangan anda. Jangan pikirkan yang murah namun kesannya merbahayakan, sekali sekala kita perlu mencari yang agak mahal namun tidak memudaratkan kulit muka kita. Jangan lupa kulit muka kita sangat penting untuk wanita. Lagi satu pastikan yang original ye hehehe.

2 Comments

  1. byte jannate August 9, 2018
    • sensistop August 12, 2018

Leave a Reply