Ramai yang sedang khasiat dan kelebihan Vitamin C Pahang Pharma 1000mg yang merupakan satu produk vitamin C yang agak popular di Malaysia. Ianya merupakan satu alternatif kepada Vita-C Shaklee dengan harga yang lebih ekonomi. Tetapi, apa yang lebih penting adalah kelebihan Vitamin C Pahang Pharma ini yang memang bagus dan terbaik.

vitamin c pahang pharma

Kelebihan Vitamin C Pahang Pharma 1000mg

  • Vitamin C ini 100% asid ascobic 1000mg, tanpa perisa atau pewarna tambahan.
  • Keluaran Pahang Pharma, Halal dan selamat untuk digunakan dan telah mendapat kelulusan JAKIM dan Kementerian Kesihatan Malaysia.
  • Bersifat larut air, jika terlebih dos, tidak akan membawa masalah atau kesan sampingan. Sebab tu Vitamin C ini memang selamat untuk digunakan dan vitamin C yang murah dengan harga berpatutan.
  • Vitamin ini sangat sesuai untuk ibu mengandung, wanita dan lelaki berumur 12 tahun dan ke atas, boleh diambil ketika haid, dan mereka yang pentingkan kecantikan kulit.
  • Vitamin C keluaran Pahang Pharma ini juga berupaya merawat masalah seperti meningkatkan tahap immune badan, mengurangkan gejala selsema, mempercepatkan pemulihan luka, sihatkan gusi, merawat asma dan elergi, mengelakan dari cataract dan lain lain fungsi yang baik dan untuk semua.

Vitamin C Pahang Pharma Untuk Tujuan Kecantikan

Untuk tujuan kecantikan seperti mencerahkan kulit wajah, menaikkan seri muka, menghilangkan masalah jerawat dan jeragat dan banyak lagi. Kalau anda memang perlukan vitamin C pada harga yang berpatutan, Vitamin C Pahang Pharma adalah satu pilihan yang terbaik pada masa ini.

Dapatkan Vitamin C Pahang Pharma 1000mg dengan harga promosi

Anda boleh dapatkan produk Vitamin C Pahang Pharma ini pada harga promosi di SINI. Memang berbaloi untuk anda beli terutama untuk kesihatan dan kecantikan tubuh badan.

Cara pengambilan Vitamin C Pahang Pharma

Cara pengambilan tidak susah, anda hanya perlukan 1 tablet vitamin C ini setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur. Selepas itu, amalkan minum air kosong dengan banayk untuk melancarkan pembuangan toksin serta penyerapan vitamin secara optimum.

Testimoni Pengguna Sebelum dan Selepas Menggunakan Vitamin C Pahang Pharma

before and after vitamin c pahang pharma

Ramai yang telah mencuba dan memberikan feedback mereka untuk Vitamin C Pahang Pharma ini. Memang ternyata produk ini sangat berkesan untuk memberikan kepada anda sumber vitamin C dan memberikan kecantikan dari dalam dan menghapuskan jerawat.

Jika anda mencari atau ingin membeli Vitamin C Pahang Pharma ini, boleh lihat harga terkini di SINI.

Apapun, memang kita memerlukan vitamin C dalam badan untuk aktiviti seharian. Vitamin C penting dan seringkali vitamin C ini senang larut dalam air. Supplimen vitamin C murah seperti Produk keluaran Pahang Pharma ini sedikit sebanyak membantu mengekalkan kandungan vitamin C dan penyerapan secara optimum dalam badan. Bagi saya, ianya memang merupakan satu produk Kesihatan dan Kecantikan yang terbaik.

Pengambilan Vitamin C secara kerap dan konsisten juga mampu membantu meningkan sistem imunisasi dan mengekalkan keremajaan kulit. Sagat digalakkan untuk anda ambil satu dan digunakan dalam kehidupan seharian.