Review Botol Mimijumi Murah

Kali ini kami nak berikan review botol Mimijumi murah yang anda boleh dapatkan di pasaran. Kami pun mengalami masalah yang sama satu ketika dulu, susah nak dapatkan botol susu seperti payudara ibu, tetapi, lepas survey banyak tempat dan baca banyak review, akhirnya ingin cuba juga botol Mimijumi ini. Jadi, botol mimijumi ni ok ke?

Kali ini, kami ingin berikan beberapa info penting berkenaan dengan botol Mimikumi murah ini dan tempat terbaik yang anda boleh pergi kalau anda mahukan botol ini pada harga yang murah. Juga, beberapa informasi yang anda perlu tahu berkenaan dengan botol Mimijumi ini di pasaran.

Di mana nak dapatkan botol Mimijumi murah?

Botol Mimijumi ini tidaklah mudah untuk anda dapatkan, boleh katakan yang agar sukar untuk dijumpai. Betul tak tipu. Puas cari di Tesko tetapi tak jumpa juga. Mahu ataupun tidak, kalau anda nak cari botol Mimijumi ini kenalah beli secara online sebab kalau anda cari secara online ni, memang banyak pilihan.

Yang paling kami rekemen kalau anda nakkan botol Mimijumi ini, dapatkan di Lazada. Harga di Lazada sangatlah murah dan berbaloi untuk anda beli, tak percaya, boleh tengok di bawah untuk maklumat lanjut;

1 Botol Mimijumi Not So Hungry 4 oz – Botol bersaiz kecil untuk baby

2 Botol Mimijumi Not So Hungry 4 oz Twin – KLIK untuk info dan harga

3 Botol Mimijumi Not So Hungry 120ml – KLIK untuk info terkini dan harga

Ketiga-tiga botol di atas ini adalah antara beberapa pilihan botol Mimijumi yang laris yang terdapat di Lazada. Mahu ataupun tidak, memanglah ada banyak pilihan yang anda ada untuk dapatkan botol yang anda mahukan. Apaun, 3 pilihan yang ada di atas adalah antara beberapa pilihan yang paling berbaloi yang anda boleh cuba dapatkan di Lazada.

Apa yang istimewanya botol Mimijumi ini?

Nak tahu apa yang intimewanya botol Mimijumi ni?

  1. Puting botol ini diperbuat daripada silikon dan mempunyai warna seakan-akan breast ibu. Memang menarik dan sangat sesuai kalau anda cari botol susu seperti payudara ibu.
  2. Botol dia pun tahan dan diperbuat daripada plastik EMS Grilamid XE-3997 from Swiss yang tahan sehingga 3 tahun, memang jimat habis kalau anda gunakan.

Apapun, kalau anda nakkan botol yang tahan lasak dan memang bayi anda cerewet nakkan botol yang mirip breast ibu, ini adalah antara alternatif terbaik yang anda boleh cuba. Cuba je lah kan, sebab kalau tak cuba memang tak tahu keberkesanan susu ibu ini.

Mimijumi atau Comotomo atau Tommee Tipee

Comotomo adalah antara satu lagi jenama botol susu yang merupakan antara botol alternatif kepada Mimijumi. Comotomo ini terkenal dengan botolnya yang lembut sikit berbanding dengan Mimijumi. Misalkata kalau si kecil anda tidak serasi dengan Mimijumi ini, Comotomo adalah antara botol yang terbaik yang anda boleh cuba dapatkan. Dari segi harga pun tidak jauh beza dan merupakan antara pilihan terbaik.

KLIK sini untuk dapatkan botol Comotomo terbaik dan harga murah

Apapun, pilihan di tangan anda. Pilihlah botol susu terbaik berdasarkan kepada apa yang anda inginkan. Yang paling penting sekali adalah anak anda serasi dengan botol tersebut.

Leave a Reply