Set Bersalin HPA – Ini Anda Mesti Ada Kalau..

HPA mempunyai produk yang mempunyai keunikannya yang tersendiri. Antara produk yang popular keluaran HPA adalah kopi Radix yang sedap dan menyelerakan itu. Akan tetapi, tahukan anda yang HPA juga mengeluarkan produk khusus untuk ibu yang berpantang iaitu set bersalin HPA.

Ianya unik dan tidaklah dipenuhi dengan jamu semata-mata. Ada juga kapsul dan produk terkini lainnya. Apapun, kepada anda yang mencari set berpantang daripada jenama HPA ini, kami akan tunjukkan beberapa tips dan cara untuk anda dapatkan produk ini di pasaran pada harga murah dan mampu milik.

Dimana Nak Dapatkan Produk Ini?

Nak dapatkan produk ini tidaklah susah, kalau tahu caranya. Tidak semua kedai jamu ada menjual produk daripada HPA untuk set berpantang ini. Kalau set bersalin lain tu, memang mudah untuk dapatkan di pasaran dan di kedai jamu. Untuk set HPA ini, cara yang paling mudah dan cepat untuk anda dapatkan adalah dengan membuat pembelian secara online sahaja di Lazada dan di kedai online.

Sebab untuk dapatkan produk ini tidaklah mudah, kami paling rekemen untuk anda dapatkan sahaja di Lazada. Hanya buat pembelian dan barangan tersebut akan terus sahaja sampai ke rumah, memang mudah dan menjimatkan masa anda. Bergantung kepada set apa yang anda cari, kalau set yang basic itu, ianya berharga dalam lingkungan Rm100 ke bawah. Apapun, boleh tengok 2 harga dibawah ini untuk maklumat lanjut.

>>Tengok SINI Untuk Info Lanjut

>>Sini satu lagi produk daripada HPA

Kalau berminat, lazada jauh lebih dipercayai jika anda inginkan produk ini dan barangan yang dihantar itu insyaAllah diyakini. Apapun, boleh dapatkan info lanjut di link yang kami berikan di atas.

Sedikit info berkenaan dengan produk HPA ini

 • Set ini mengandungi kesemua produk ini dan inilah yang bakal anda dapat daripada produk ini.
 • Ubat Periuk (4 bunjut X 12 hari).
  Direbus dengan api yang mendidih dan diminum.
 • Kapsul Wanita A & B.
  Diambil selepas meminum ubat periuk. Amalkan setiap malam sebelum tidur.
 • Ubat Basuh (Kegunaan Luar).
  Digunakan selepas hari yang ke 40 bersalin. Cara penggunaan adalah rebus dengan sukatan herba dengan api yang perlahan.
 • Spirulina.
  Digunakan untuk menghindari sembelit, memperbaiki penghadaman dan penyerapan. Spirulina juga bertindak sebagai pencuci kolon dan sekaligus mengeluarkan keracunan dalam badan. Selain itu, spirulina juga memberi tenaga. Amalkan 2 kapsul pada waktu pagi dan 2 kapsul pada waktu malam selepas makan.
 • Minyak Barut (2 unit).
  Sapukan pada perut untuk memberi kelegaan dan membuang angin.
 • Minyak Bayi (2 unit).
  Gunakan pada bayi, alternatif yang baik sebagai pengganti minyak YuYie.
 • Teh Herba (1 unit).
  Minuman berherba yang bertindak sabagai penyembuh luka dalam dan juga berkhasiat untuk mengembalikan kesihatan dan kesegaran.

Ini adalah apa yang anda bakal perolehi daripada produk ini. Apapun, selain daripada ini, sedikit penambahan dari kami untuk anda mendapatkan yang terbaik terutama kalau anda mahukan yang berbaloi dan penjimatan yang baik.

Kami galakkan untuk anda tambah 2 produk ini sahaja. Salah satunya adalah bengkung. Ianya penting untuk mengekalkan bentuk perut daripada terus menggelebeh. Ada banyak pilihan dan kami paling rekemen yang ini. Harganya pun tidaklah terlalu mahal dan antara pilihan yang sangat berbaloi untuk anda.

Satu lagi adalah Phytonatal untuk mengelakkan sembelit. Ianya mempunyai fungsi yang lebih kurang sama dengan Spirulina tetapi telahpun mempunyai testimoni yang tersendiri dan antara pilihan yang baik kalau anda sembelit teruk nanti. Lagi awal anda cuba lagi baik. Apapun, info berkenaan dengan phytonatal ini ada di SINI.

Produk set bersalin HPA ini memang murah dan ringkas, tidak banyak sangat jamu yang ada. Apapun 2 item sebagai tambahan ini memang sangat perlu untuk hasil yang baik dan memberangsangkan.

4 Comments

 1. Isya Anis November 4, 2017
  • sensistop November 7, 2017
  • Hidayah February 11, 2018
   • sensistop February 11, 2018

Leave a Reply