Kali ini saya nak berikan sedikit review berkenaan dengan set berpantang nona roguy yang sememangnya mendapat perhatian di pasaran. Jadi, artikel pada kali ini adalah khusus untuk memberikan sedikit review berkenaan set pantang dan bersalin Nona Roguy. Saya akan cuba ceritakan sejujurnya, baik dan buruk dan yang paling penting sekali adalah, saya bukannya agen produk nona roguy. Saya cuba berikan review yang natural kepada produk ini.

set bersalin nona roguy

Apa yang bagus dengan set berpantang Nona Roguy ini?

Saya mulakan dengan apa yang bagus untuk set Nona Roguy ini. Pertama sekali, bagi saya, apa yang bagus untuk set NR ini adalah harganya yang tidak terlalu murah dan tidak terlalu mahal. Ianya memang direka untuk orang kebanyakan. Rata-rata penjual menjual set ini di dalam harga RM250 hingga RM270 bagi pakej yang basic. Anda boleh lihat harga terkini Pakej Bersalin NR ini di Lazada SINI.

Selain daripada faktor harga, faktor jenama juga penting. Brand Nona Roguy ini sudah ada lama di pasaran dan pastinya bukan sesuatu yang baru. Banyak testimoni yang sudah ada di internet mengatakan baik dan buruk produk NR ini. Teruskan membaca, kerana saya akan berikan antara kompilasi review untuk set ini nanti.

Faktor lain adalah, produk ini boleh dikatakan lengkap dan mempunyai basic kelengkapan yang sangat baik. Produk asas yang dijual pun tiada masalah dan mempunyai banyak kelebihan berbanding pesaing produk lain.

Salah satu item dalam produk Nona Roguy iaitu Phytonatal memang merupakan item yang dicari-cari terutama dalam keberkesanan untuk mengurangkan sembelit. Memang menjadi kebiasaan yang ibu-ibu yang lepas melahirkan anak akan mengalami masalah sembelit yang teruk. Phytonatal dalam set Nona Roguy ini pula memang berkesan dalam membantu mengurangkan sembelit yang teruk. Lebih teruk semasa ceaseran, jadi kalau ada Phytonatal ini, memang sedikit sebanyak membantu mengurangkan sembelit dan ada review yang cakap memang berkesan untuk membantu sembelit teruk akibat daripada ceaseran.

Review Pakej Popular NR

Kali ini adalah sedikit review berkenaan dengan set ini. Review atau testimoni set berpantang ini adalah hasil daripada kompilasi yang saya dapat kat internet. Rata-rata pengguna yang sudah menggunakan produk ini memang berpuas hati dengan produk ini. Mereka yang sudah menggunakan produk ini memang mengatakan yang produk ini membuatkan mereka mendapat bentuk badan mereka sekali. Maksudnya jamu-jamu yang digunakan memang membantu menurunkan berat badan. Terutama sekali dengan adanya akar herbanika yang merupakan minuman anti oksidan yang menyegarkan saraf dan memperbanyak pengeluaran susu ibu.

Uncang cuci herbanika juga tidak kurang bagusnya. Ianya mempunyai antiseptik yang menyembuhkan luka-luka yang ada dan merupakan herbal wash yang bagus dan baik digunakan.

Minyak herbanika memang direkemen oleh tukang urut dan sering digunakan oleh tukang urut untuk mengurut ibu-ibu selepas berpantang. Minyak ini agak panas dan memang ibu-ibu pun suka, memang sangat sesuai dijadikan minyak untuk mengurut.

Kalau misalkata anda mempunyai bajet untuk membeli pakej berpantang NRini, memang tidak silap lagi, ianya merupakan set bersalin terbaik dengan harganya yang berpatutan.

NR dan penambahbaikan

Ada beberapa penambahbaikan untuk set Nona Roguy ini. Yang pertama adalah set asas tiada bengkung. Bengkung ini pun tidak kurang penting terutama untuk mengembalikan bentuk tubuh terutama perut agar tidak menggelebeh. Disebabkan set ini tiada bengkung, saya rekemen anda ambil sekali Bengkung INI siap-siap. Memang berbaloi kalau anda beli dan dapatkan satu. Untuk lengkapkan lagi set Nona Roguy ini.

Set Pantang Nona Roguy Murah

Memang tidak dinafikan yang set berpantang ini adalah antara yang berbaloi untuk anda miliki. Harganya yang mampu milik dan yang lebih penting anda boleh dapatkan Set Berpantang NR ini secara online sahaja tanpa perlu untuk membeli di kedai-kedai jamu. Ianya memang memudahkan dan set tersebut akan terus sampai ke rumah anda. Kalau memang anda berminat dengan set ini, saya rekemen untuk anda membeli set tersebut di SINI.

Ada banyak lagi pilihan set bersalin terbaik di luar sana. Daripada yang mahal, kepada yang murah, semua ada. Tetapi berdasarkan kepada pengalaman saya sendiri, juga beberapa testimoni yang ada di internet ini, set Nona Roguy adalah yang terbaik. Harganya yang mampu beli dan kegunaan peralatan dalam set itu pun memang bagus.