Artikel pada kali ini, kami ingin berikan sedikit info berkenaan dengan cara makan Phytonatal Nona Roguy. Phytonatal merupakan satu produk yang agak popular dari Nona Roguy yang mempunyai banyak fungsi yang bagus. Yang paling bagus berkenaan dengan Phytonatal ini adalah ianya merupakan satu produk yang digunakan untuk mengelakkan sembelit terutama untuk ibu-ibu yang mengandung. Bukan satu, tetapi banyak testimoni yang bagus berkenaan dengan produk Phytonatal ini.

phytonatal nona roguy

Kat mana nak dapat Phytonatal ini

Kalau nak ikutkan, tak banyak tempat untuk anda dapatkan Phytonatal ini. Kalau di kedai-kedai jamu, kebanyakan kedai yang saya pergi tidak jual Phytonatal sahaja. Kedai jamu biasa kebanyakannya menjual Phytonatal bersama dengan set lengkap Nona Roguy yang lain. Kalau anda memang mahukan Phytonatal sahaja, boleh beli Phytonatal Loose Item DI SINI. Memang menarik sebab anda boleh gunakan set berpantang yang anda mahukan tetapi boleh beli Phytonatal sahaja daripada Nona Roguy.

Kalau-kalau anda masih belum ada lagi set bersalin atau berpantang yang ingin anda gunakan, saya cadangkan untuk anda beli je set Nona Roguy. Saya ada buat review berkenaan dengan set ini di SINI.

Cara Makan Phytonatal dari Nona Roguy

Bagaimana cara makan Phytonatal dari Nona Roguy ini? Cara makan Phytonatal ini tidak susah kerana ianya datang dalam bentuk tablet. Anda boleh makan sahaja tablet tersebut mengikut kesesuaian anda. Dos yang dicadangkan adalah seperti berikut;

Untuk Sistem Pembuangan Air Besar yang Lawas & Normal –
PHYTO NATAL 2 – 4 tablet (sehari sekali atau selang-sehari)

Untuk Sistem Pembuangan Air Besar yang Sensitif & Terlalu Lawas –
PHYTO NATAL 1 – 2 tablet (sehari sekali atau selang-sehari)

Untuk Sistem Pembuangan Air Besar yang Tidak Lawas & Sembelit –
PHYTO NATAL 5 – 10 tablet (sehari sekali)
Pengambilan lebih dari 5 tablet hanya dikhaskan untuk mereka yang mengalami sembelit yang berat/teruk dan juga dimasa yang sama turut mengalami masalah obesiti yang serius.

Apakah Khasiat Phytonatal dari Nona Roguy ini?

Banyak khasiat Phytonatal daripada Nona Roguy selain daripada mengurangkan masalah sembelit teruk selepas bersalin. Selain daripada mengurangkan masalah sembelit, Phytonatal juga boleh digunakan untuk;

Khasiat Membantu membersihkan rahim dengan mengeluarkan angin lendir dan darah kotoran dalam sistem badan. Menyegarkan fungsi rahim serta mengeluarkan susu yang segar dan menambahkan daya tenaga semasa pantang. Mengimbangkan kembali sistem badan. Memperbaiki perjalanan darah. Meringankan dan mengencangkan badan. Baik untuk membuang lemak dan sakit anggota, angin meroyan, kembung perut, melawaskan pembuangan air besar dan kecil. Memelihara kesihatan dan kecantikan.

Kalau ada yang tanya, adakah produk NR termasuk Phytonatal ini memberi kesan kepada bayi? Boleh tengok video di bawah untuk maklumat lanjut.

>>KLIK untuk dapatkan Phytonatal dengan harga DISKAUN<<

Phytonatal Adalah Satu Produk Yang Mudah dan Terbaik

Mau atau tidak, Phytonatal adalah satu produk yang terbaik terutama untuk mengurangkan masalah sembelit terus selepas bersalin. Anda boleh dapatkan Phytonatal ini secara loose item atau beli satu set Nona Roguy terus untuk kegunaan anda. Harap artikel cara makan phytonatal Nona Roguy ini sedikit sebanyak memberikan info yang anda cari untuk produk NR.