Review Set Bersalin Tanamera murah

Sampai masa untuk saya berikan review set bersalin tanamera murah yang ada di pasaran. Set ini mempunyai keunikan yang tersendiri dan terus terang saya nak katakan di sini yang set ini tidak banyak jamu. Jadi memang sesuai dengan ibu-ibu moden yang tak suka makan jamu. Kalau ibu-ibu tradisional yang nakkan jamu bagai tu, set Tanamera ini tidak sesuai untuk anda. Bolehla beli bersalin lain yang ada banyak jamu untuk anda gunakan.

Set bersalin paling lengkap adalah dari Tanamera

Walaupun tak banyak jamu, tetapi diantara yang ada di pasaran, saya boleh katakan jenama ini adalah yang paling lengkap. Set lain seperti Nona Roguy atau Dherbs ada beberapa item yang mereka tiada seperti bengkung dan lain-lain lagi. Tetapi set tanamera ini mempunyai semua item-item penting seperti bengkung, set dalaman dan set luaran. Jadi, memang saya boleh katakan yang set dari Tanamera ini memang lengkap dan harga set berpantang ini adalah berpatutan dengan produk yang diberikan.

Ibu-ibu yang stress tak tahu nak beli set apa tu, saya minta jangan stress. Memang terlalu banyak pilihan set yang ada di pasaran Malaysia ini, dan sekali lagi set ini adalah yang paling lengkap. Beli full barangan jenama ini, dah boleh dapat semua item-item penting yang anda perlukan untuk berpantang sama ada berpantang selepas bersalin normal ataupun bersalin ceaseran.

Harga Jenama Ini di Pasaran

Kalau nak katakan harga, set ini tidaklah terlalu mahal dan tidaklah terlalu murah. Harganya dalam RM330 hingga RM350 macam tu. Tetapi, kalau memang bajet anda untuk membeli set dengan harga tersebut, saya galakkan untuk anda beli set tanamera ini. Banyak manfaat yang anda boleh perolehi daripada set ini yang sememangnya lengkap dan mudah digunakan. Apapun, kalau anda nak lihat harga terkini set ini, boleh ke LINK INI. Terus anda boleh lihat harga yang ada di sana dan biasanya harga yang ada di Lazada ini memang dah murah. Tambah lagi kalau anda gunakan kupon untuk membeli belah.

Testimoni penggunaan set berpantang Tanamera

Kalau ikut pengalaman sendiri, memanglah puas hati gunakan set ini. Set ini memang sesuai digunakan untuk ibu-ibu yang nakkkan segalanya ringkas dan mudah, tak nak terlalu kompleks. Daripada review yang ada di internet dan pengalaman sendiri, memang puas hati. Set-set yang ada seperti Virgin Coconut Oil, Herbal Message Oil, Herbal tea dan lain-lain produk itu memang memudahkan penggunaan. Ada juga yang memang terasa segar dan mengembalikan berat badan seperti biasa selepas menggunakan set ini.

Produk ini datang dengan Herbal Tea yang memang dikenali sebagai produk dalaman set ini. Ianya membantu memulihkan tenaga dalaman, mengecutkan rahim, melancarkan susu badan, membuang angin, dan melancarkan darah nifas. Memang bagus herbal tea ini dan untuk pengetahuan anda, Herbal Tea ini tidak dijual secara loose item, ianya datang dengan full set produk ini. Kalau nakkan produk ini, memang tiada cara lain melainkan anda kena beli full set.

Apa yang ada dalam Full Jenama Ini

Rata-rata inilah yang anda akan dapat apabila membeli full set set besalin Tanamera ini.

Semuanya ada 10 produk, antaranya;

Virgin Coconut Oil (BEST SELLER)
Herbal Massage Oil
Firming Herbal Blend
Calming Herbal Paste
Herbal Tea
Abdominal Body Wrap (Bengkung)
Boreh Body Scrub
Brown Formulation Body Soap
Herbal Bath
Feminine Herbal Wash

Virgin Coconut Oil ini adalah salah satu produk yang paling popular daripada set ini. Apa fungsi produk ini? ianya sangat berkesan untuk elakkan stretch mark yang hitam merekah di perut. Jadi memang tidak hairan yang produk ini menjadi produk yang paling laris daripada set Tanamera. Selain itu, ada juga yang gunakan VCO ini untuk buat urutan perineum dengan tujuan untuk melicinkan proses baby nak keluar nanti. Terbaik kan.

Dimana nak dapatkan full set ini?

Nak dapatkan tidak susah, anda boleh dapatkan di kedai jamu berhampiran (tidak semua ada). Kalau anda tanya saya, satu lagi alternatif adalah anda beli dengan LAZADA SINI untuk SET TANAMERA. Memang mudah dan yang penting, terus sampai ke rumah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *