Review Susu Dutch Baby Terkini

Kali ini kami nak berikan sedikit review berkenaan dengan susu Dutch Baby di pasaran. Dutch baby merupakan antara susu yang bagus untuk anda cuba terutama dengan harganya yang murah berbanding dengan susu lain yang ada. Lagipun, kalau memang betul serasi dengan anak anda, apa salahnya gunakan susu ini, yang penting, anak anda serasi dengan susu ini. Dutch Baby merupakan satu jenama susu formula terkenal dan telah berada lama di pasaran Malaysia.

Kali ini, kami dan berikan info dan review berkenaan dengan susu ini agar anda mendapat manfaat yang bagus. Juga, kalau anda nakkan susu ini dengan harga dan deal yang terbaik, anda boleh dapatkan susu ini di pasaran pada harga yang sangat murah. Yang paling penting adalah, ianya serasi dengan anak anda dan anda boleh gunakan dan berikan susu ini kepada anak anda.

Susu Dutch Baby – Pilihan Yang Ada

Sebelum kami berikan info dan tips untuk memilih susu jenama Dutch Baby, juga tanda-tanda susu formula ini tidak sesuai dengan bayi anda, kami ingin berikan tips dan cara untuk anda lihat berapa harga susu jenama Dutch Baby ini di pasaran. Anda boleh buat survey dan cuba bandingkan harga yang susu ini tawarkan dengan apa yang ditawarkan di luar sana untuk penjimatan yang terbaik dan berkekalan.

Berikut adalah antara susu harga susu ini di pasaran;

1 KLIK Untuk harga Dutch Baby 0 – 6 bulan

2 Susu jenama Dutch Baby 6 – 12 bulan

3 Senarai Lengkap Susu Terbaik Jenama Dutch Baby

Memang anda boleh membuat pilihan susu yang anda mahukan. Yang penting adalah anak anda serasi dengan susu tersebut. Selain daripada Dutch baby, anda juga boleh dapatkan senarai susu formula terbaik di lazada. Misalkata Susu Dutch Lady tak sesuai dengan anak anda, bolehlah mencuba susu Friso Gold ataupun Susu S26. Kalau masih tak serasi lagi, kami rekemen untuk anda gunakan susu Karihome untuk bayi anda. Bila dah serasi, lebih mudah untuk anda kekalkan susu yang ada dan bolehlah beli susu tersebut dalam kuantiti yang banyak.

Tanda Susu Formula Tidak Sesuai Dengan Bayi

Ada banyak tanda apabila susu formula tidak sesuai dengan bayi anda. Antaranya anda boleh lihat semasa bayi anda membuang air besar. Anda boleh melihat najis bertukar warna hijau ataupun yang paling ketara adalah, najis keras sehingga bayi anda menangis setiap kali hendak membuang air. Bila ini jadi, memang jangan buang masa gunakan susu yang sama, terus cuba susu formula lain dan cuba sehingga susu itu serasi dengan anak anda.

Tips daripada kami, beli sekaligus beberapa sample kecil daripada lazada untuk sampai ke rumah anda. Misalkata susu yang pertama tidak menjadi, cuba sahaja susu yang kedua sehingga jumpa yang serasi. Banyak jenama susu yang ada dan di jual di sana. Sebagai pengguna, memang anda boleh memilih susu yang anda mahukan. Lebih penting lagi, susu yang dijual di sana memanglah murah dan sangat berbaloi untuk anda beli dan dapatkan.

Cuba Dulu Susu Dutch Baby

Memang tidak salah untuk anda mencuba susu formula Dutch Baby tersebut. Kalau serasi boleh teruskan untuk gunakan, dan kalau tidak serasi, boleh cuba susu lain. Lagipun, jenama Dutch Lady ini memang sudah lama dan memang telah digunakan untuk satu jangka masa yang lama. Apapun, harap anda dapat memilih susu terbaik agar anda dapat gunakan untuk bayi anda.

Leave a Reply